Jak rozegrac takie rozdania
Napisano 18 grudzień 2007 - 23:45
Przyklad 1
http://www.wrzuta.pl/obraz/kSaj7yUzCr/
Przyklad 2
http://www.wrzuta.pl/obraz/uH9VnJYcB3/
Przykład 3
http://www.wrzuta.pl/obraz/huOt3recOj/
Ma ktos jakas rade ?
Napisano 19 grudzień 2007 - 01:24
Ps: freerolle, tak więc wszystko może się zdarzyć
Napisano 11 styczeń 2008 - 19:59
Napisano 15 styczeń 2008 - 01:34
W pierwszym rozdaniu na nic nie czekamy bo wtedy dajemy przeciwnikowi free card. Wystarczy K8 i 8 na turnie i przegramy. Czyli od razu bet w 1/2puli
@jacko-przypominam, że flush jest niższy od fulla;D
W drugim slowplay flop, a turn i river zależny od ruchów przeciwnika.
Trzecie to samo.
Napisano 04 luty 2008 - 23:07
na niskich stawkach nie ma czegos takiego jak slowplay, ludzie wyplacaja ci sie nawet z para dwojek
pzdr
Napisano 01 marzec 2008 - 19:15
Napisano 01 marzec 2008 - 19:20
Napisano 01 marzec 2008 - 19:27
Napisano 01 marzec 2008 - 19:37
Napisano 01 marzec 2008 - 19:41
mateoAE napisał:
hmm a jak nie ma koloru to tylko przczeka a jak będzie miał kolor to i tak to weźmie więc jakby moją taktyk do twojej porównać to jak ma kolor to tyle samo zarobimy a jak niema to ja zarobie o troszke więcej
Napisano 01 marzec 2008 - 19:49
fenikss napisał:
mateoAE napisał:
hmm a jak nie ma koloru to tylko przczeka a jak będzie miał kolor to i tak to weźmie więc jakby moją taktyk do twojej porównać to jak ma kolor to tyle samo zarobimy a jak niema to ja zarobie o troszke więcej
jak nie bedzie mial koloru a to bluffer to podbije. Jak nie bedzie mial koloru a 7 lub K i widzi ze dalismy check po podbicu na turnie uzna ze tez nie mamy koloru i da bet. Wszystko zalezy od pzreciwnika
Napisano 01 marzec 2008 - 19:57
mateoAE napisał:
fenikss napisał:
mateoAE napisał:
jak nie bedzie mial koloru a to bluffer to podbije. Jak nie bedzie mial koloru a 7 lub K i widzi ze dalismy check po podbicu na turnie uzna ze tez nie mamy koloru i da bet. Wszystko zalezy od pzreciwnika
w sumie to może tak być nie przecze ,ale jak bym był na tym stoliku to bym pewnie mnie wiecej wiedział czy często blefuje ( jak by np z każdą kartą właził albo by go z 2 razy sprawdzili na blefie w krótkim odcinku czasu )więc jak by wszedł np7 raz od 10 rozdań to by twoja taktyka była cwańsza pewnie ,ale cholera wie ... ja bym pewnie przy swoim został jak bym grał .ale twoja też jest ok.
Udostępnij ten temat: