PLP - jakie wpisowe??
Napisano 09 lipiec 2006 - 00:09
Napisano 09 lipiec 2006 - 08:29
Napisano 10 lipiec 2006 - 12:17
Jeszcze ważniejsza jest kwestia podziału tej kasypodane jest to w drugiej ankiecie.
Napisano 10 lipiec 2006 - 16:53
Według mnie opcja 5$ przy dzieleniu kasy w finale. Taka opcje według mojego uznania lepsza szansa na wygranie coś wiekszego a nie tylko dzielenie się co turniej po kilka$.
5$ to jest opcja nie za duża i nie za mała natomiast 3$ będzie mało wartościową składką na finał.
Pozdrawiam już się nie mogę doczekać
Napisano 11 lipiec 2006 - 10:08
Napisano 11 lipiec 2006 - 11:24
Tu bedzie cos wiecej tylko nie jest to ostateczny kształt dopiero nad tym pracujemy i dlatego zostały utworzone te ankiety.
Tu o Polska Liga Pokera
stawiamy na 16 spotkan + finałowe lub 15+ finałowe
Miło mi poinformować,że pojawił się już pierwszy chętny sponsorowania. Poczekamy aż pozostałe roomy odezwą się i wybierzemy ten, który zaoferuje dla was najlepsze nagrody.
Mozecie tu zamieszczać jakie woleli byście nagrody rzeczowe czy finansowe?
Napisano 05 sierpień 2006 - 11:27
Napisano 05 sierpień 2006 - 12:13
Tu już sprawa została ustalona w rozmowach z graczami po za forum dowiedziałem się, że 3$ to będzie za mało i atrakcyjnosc spadnie. Teraz jak widać na stronie w dziale PLP są wstepne wyliczenia oraz podane nagrody.
wychodzi że do podziału w finale bedzie 2550$ + to co dołozy poker room a troche dołozy wiec postaje bardzo ciekawa sumka.
Punktacja też jest bardzo ciekawa tak zrobiona żeby nikt na tym nie stracił i wszyscy byli zadowoleni.
Napisano 10 wrzesień 2006 - 22:50
Napisano 10 wrzesień 2006 - 23:02
Dali bysmy 3$ to potem ktos by powiedział lepiej było dac 2 a inny lepiej 1$
Wiec wiesz
Napisano 11 wrzesień 2006 - 12:12
Napisano 11 wrzesień 2006 - 12:42
Wpisowe było znane miesiac czasu lub nawet wiecej i jak sie wszyscy zgłaszali to wiedzieli jakie bedzie wpisowe. Tu jestem pewien że wpisowe nie zmieniło by sprawy. Tak jak już kilka osob potwierdziło to że gracze z polski chcieli by tylko za darmo i duzo aby nic nie dołozyć.
Tak niestety się nie da zostanie prawdopodobnie zmienione wejscie do pozostałych frerolli ze w nich tylko zagraja gracze uczestniczący w rozgrywkach a ci co tylko przyszli na freerola nie beda mieli wstepu do nich. Są to turnieje zrobione dla graczy PLP a nie dla wszystkich.
Pozdrawiam i mam nadzieje ze te osoby co się deklarowały ze w srode zagraja to zagraja.
Napisano 11 wrzesień 2006 - 14:09
ja zagram juz sie nawet zapisalem..
gdyby turnieje byly za darmo i najlepiej pula z 100000000$ to by wszyscy grali.. :twisted:
a ze wpisowe to cale 5$
brak slow czasami...
i tym sposobem jest to pierwsza i ostatnia PLP...
dziekujemy!!
pozdrawiam
Udostępnij ten temat: