Pokerzysci.com: Projekt Extraklasy Pokerowej - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Projekt Extraklasy Pokerowej

#41 Użytkownik nie jest zalogowany   nowy23 

• Grupa: VIP
  • Postów 223

Napisano 13 październik 2007 - 11:44

PawelPL napisał:

Zgłaszam nabór do TEAMU POKERZYSCI

1. PawelPL

2. nowy23

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

0

#42 Użytkownik nie jest zalogowany   krz1981 

• Postów 425

Napisano 13 październik 2007 - 13:58

ja tez bym zagrał ;)
0

#43 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Grupa: Administrator
  • Postów 7926
  • Interests:Poker,GPW
  • Gadu-Gadu: 6665368

Napisano 13 październik 2007 - 18:45

Bardzo mnie to cieszy :wink:

1. PawelPL

2. nowy23

3. pawelcobra

4. krz1981

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Pozdrawiam
0

#44 Użytkownik nie jest zalogowany   _BezCenny 

• Postów 183
  • Gadu-Gadu: 4814020

Napisano 14 październik 2007 - 23:22

Jeśli można? ;)

1. PawelPL

2. nowy23

3. pawelcobra

4. krz1981

5. _BezCenny

6.

7.

8.

9.

10.
0

#45 Użytkownik nie jest zalogowany   Cincinatti KID 

• Postów 108

Napisano 14 październik 2007 - 23:59

To i ja bym się zgłosił. Jeśli gra byłaby w weekendy to mogę zagwarantować 100% obecność. No i stać mnie na wpisowe( nawet wyższe niż planowane). Może żeby zagwarantować, że zgłaszający się będa potem chcieli zapłacić powinno się zorganizować jakies przedpłaty albo cos w tym stylu?
0

#46 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 16 październik 2007 - 10:52

Cincinatti KID napisał:

To i ja bym się zgłosił. Jeśli gra byłaby w weekendy to mogę zagwarantować 100% obecność. No i stać mnie na wpisowe( nawet wyższe niż planowane). Może żeby zagwarantować, że zgłaszający się będa potem chcieli zapłacić powinno się zorganizować jakies przedpłaty albo cos w tym stylu?

Bardzo dobry pomysł. Coś w stylu kaucji zwrotnej.
0

#47 Użytkownik nie jest zalogowany   darek343 

• Postów 1293
  • Interests:poker, sport, szaradziarstwo

Napisano 18 październik 2007 - 10:52

Witam,

Ciekawy pomysł. Pierwsza sprawa to nabór do poszczególnych drużyn, jak się będzie odbywał.Turniej na i4poker pokazał że wielu forumowiczów nie podeszła do niego zbyt poważnie.Może najpierw zrobić zapisy ogólne , a później przeprowadzić losowanie do poszczególnych teamów. Wpisowe? 10$ dla mnie OK, dla innych nie wiem.Ostatnio na Titanie, gdzie chciałem zagrać wpisowe 5$, 14 czy 15 miejsc płatnych , a zainteresowanie 3 osoby. Poker room Heaven już odpada z wiadomej rzeczy. Ja bym proponował Betssona.

Pozdrawiam
Pozdrawiam
0

#48 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 18 październik 2007 - 11:11

darek343 napisał:

Witam,

Ciekawy pomysł. Pierwsza sprawa to nabór do poszczególnych drużyn, jak się będzie odbywał.Turniej na i4poker pokazał że wielu forumowiczów nie podeszła do niego zbyt poważnie.Może najpierw zrobić zapisy ogólne , a później przeprowadzić losowanie do poszczególnych teamów. Wpisowe? 10$ dla mnie OK, dla innych nie wiem.Ostatnio na Titanie, gdzie chciałem zagrać wpisowe 5$, 14 czy 15 miejsc płatnych , a zainteresowanie 3 osoby. Poker room Heaven już odpada z wiadomej rzeczy. Ja bym proponował Betssona.

Pozdrawiam

Witam

Ja chcialem podejsc do tego inaczej ale twoj pomysł po części jest z jednym wyjątkiem, że nie będziemy losować graczy do teamów. Będzie to luźny wybór.

Dlatego ogłosilem teraz zglaszanie teamów, żeby zobaczyć czy uzbiera się 10 ewentualnie 8 po 10 graczy jak nie to sprawa jest oczywista.

To nie jest dedykowane do graczy freerollowych.

Co do roomu to nie ma problemu z innym.

Zabezpieczenie przed nie graniem kaucja zwrotna przed startem.

Pozdrawiam
0

#49 Użytkownik nie jest zalogowany   Cincinatti KID 

• Postów 108

Napisano 18 październik 2007 - 11:28

TYlko nie Betsson. Dużo ludzi (w tym ja ) skarży się, że podczas turniejów stolik się zawiesza (jako jedyny ze wszystkich otwartych) Od dwóch miesięcy nie mogą sobie z tym poradzić.

Według mnie najlepszą siecią do tego jest Ipoker. Przede wszystkim dzięki systemowi tokenów. Po zebraniu kasy mozna im wysłać listę nicków i każdy dostanie token. Hasło zawsze gdzieś może wypłynąć i mogą się znaleźć niepowołane osoby w grze. Soft jest stabilny i większość ludzi go zna.
0

#50 Użytkownik nie jest zalogowany   _BezCenny 

• Postów 183
  • Gadu-Gadu: 4814020

Napisano 19 październik 2007 - 21:57

Również nie lubie grać na ongame właśnie dlatego że stoły się wieszają i bardzo ciężko się tam gra, co prawda pewnie większość by wolała na betsson, bo w sumie sponsorują większość lig regionalnych i napewno dużo osób by grało, ale z drugiej strony soft jest ten bardzo niestabilny. Ale też oczywiście dużo osób zrazi fakt że odbywały by się tam rozgrywki.
Ja uważam że najlepszą siecią będzie bossmedia lub ipoker.
pzdr.
Co do wpłat wcześniej również dobry pomysł, tylko nie za bardzo rozumiem na czym on polega, ja takie wpłaty wcześniejsze rozumie tak;
Kapitan drużyny aby się upewnić że zebrał dobry team zbiera od każdego gracza umówioną sumę, nie może być za duża i za mała, powiedzmy 50 pln i na koniec rozgrywek oddaje każdemu wpłacaną sumę.

Wpisujcię się na jakąś listę kto chce grać, żeby było mniej więcej klarownie ile osób jest chętnych do gry. Admin kto deklaruje grę, możesz w 1 poście zrobić jakąś liste.
www.pokertbg.cba.pl
0

#51 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 19 październik 2007 - 22:26

Witam

Sprawa roomu to jedno sprawa sponsora to drugie. Jak na razie zadeklarował się jeden który będzie sponsorował Polską Ligę Pokera.

U tego sponsora najlepsze osoby mogą liczyć na wejście do Teamu Pokerowego ze sponsorowanymi wyjazdami do EPT WPT I WSOP

Co do kaucji zwrotnej to pobrał by ją room i jak ktoś by zrezygnował to trafiła by ona do puli finałowej.
0

#52 Użytkownik nie jest zalogowany   pawelcobra 

• Postów 70
  • Gadu-Gadu: 2836110

Napisano 20 październik 2007 - 12:25

PawelPL napisał:

Witam

Sprawa roomu to jedno sprawa sponsora to drugie. Jak na razie zadeklarował się jeden który będzie sponsorował Polską Ligę Pokera.

U tego sponsora najlepsze osoby mogą liczyć na wejście do Teamu Pokerowego ze sponsorowanymi wyjazdami do EPT WPT I WSOP

Co do kaucji zwrotnej to pobrał by ją room i jak ktoś by zrezygnował to trafiła by ona do puli finałowej.

Mi sie podoba ;] ;] ;] :D
0

#53 Użytkownik nie jest zalogowany   darek343 

• Postów 1293
  • Interests:poker, sport, szaradziarstwo

Napisano 21 październik 2007 - 09:47

Witam,

Ja do Ongame nic nie mam.Mnie śmiga bez problemów od dłuższego czasu.Dużą zaletą jest to , że na jednym komputerze równocześnie może być uruchomione kilka poker roomów należących do tej sieci.

Pozdrawiam
Pozdrawiam
0

Udostępnij ten temat:

• 3 stron +
  • 1
  • 2
  • 3