Zespół USA będzie bardzo zawiedziony jako zdobywca drugiego miejsca, grali świetnie, zaś ekscytujący, agresywny styl gry ich kapitana przyniósł im wiele żetonów. Być może jego koledzy z drużyny nie byli zdziwieni, gdy karty zostały odwrócone w finałowej rundzie i okazało się że ma "6 3 offsuit" Być może inny gracz by spasował "A6 to all-in Re-raise", ale polski gracz ocenił sytuacje właściwie.
[center:dce252ee14]
[/center:dce252ee14]Polski gracz Filip Hilm powiedział: "Żaden z tych chłopaków nie grał jeszcze w dużym turnieju, ale byli bardzo konsekwentni i spisali się świetnie. Wszyscy mieli swój wkład, ale trzeba było świetnego sprawdzenia Jacka w finale, aby przypieczętować zwycięstwo. Zawodnicy USA grali bardzo agresywnie i perfekcyjnie odczytał sytuację".
Barcelona była gospodarzem wspaniałego turnieju. Niestety nie dotarłam do plaży więc przykro mi, ale nadal nie zobaczycie mojego zdjęcia w bikini. Mogę iść na plażę każdego dnia, ale nigdy już nie zrobię sobie zdjęcia z drużyną która zdobyła Pokerowy Puchar Świata. Gratulację Drużyno Polski!
Puchar Świata Pokerstars.com.com/?source=pokerzysci.pl" target="_blank">Pokerstars.com.com.com/?source=pokerzysci.pl" target="_blank">Pokerstars.com.com/?source=pokerzysci.pl" target="_blank">Pokerstars.com.com.com.com/?source=pokerzysci.pl" target="_blank">Pokerstars.com.com/?source=pokerzysci.pl" target="_blank">Pokerstars.com.com.com/?source=pokerzysci.pl" target="_blank">Pokerstars.com.com/?source=pokerzysci.pl" target="_blank">Pokerstars.com.com.com.com był filmowany przez wyróżnioną nagrodami BAFTA firmę Sunset&Vine
[/center:dce252ee14]Mam nadzieję że będziecie mogli niedługo obejrzeć ten ekscytujący turniej w telewizji. Wasza bloggerka się odmeldowuje. Jeszcze tylko kilka szybkich "dziękuje" zanim odejdę. Dzięki Nealowi Stoddartowi za zdjęcia, Steeveowi C za te sprawy z dodawaniem w arkuszu kalkulacyjnym, Drew za desperacki support IT na lotnisku, Bradowi i Howardowi za świetne rady i Markowi/Mattowi/Pokerstars.com.com/?source=pokerzysci.pl" target="_blank">Pokerstars.com.com.com/?source=pokerzysci.pl" target="_blank">Pokerstars.com.com/?source=pokerzysci.pl" target="_blank">Pokerstars.com.com.com.com/?source=pokerzysci.pl" target="_blank">Pokerstars.com.com/?source=pokerzysci.pl" target="_blank">Pokerstars.com.com.com/?source=pokerzysci.pl" target="_blank">Pokerstars.com.com/?source=pokerzysci.pl" target="_blank">Pokerstars.com.com.com.com za możliwość przyjechania do Barcelony i przejęcia kontroli nad blogiem na parę dni. Było genialnie.
[/center:dce252ee14]Team Poland
[/center:dce252ee14][center:dce252ee14]
[/center:dce252ee14]

Logowanie »