Witam!
Mam problem z zalogowaniem sie do ktoregokolwiek poker roomu w tej sieci ( jednego z nich ).
Wyswietla sie komunikat, ze jestem juz zalogowany i do drugiego klienta w tej samej sieci zalogowac sie nie moge.
Jesli ktos potrafi pomoc to czekam z niecierpliwoscia. :cry:
Strona 1 z 1
Problemy z logowaniem.
Napisano 04 wrzesień 2007 - 13:08
Wyczyscilem cokies, historie i tymczasowe, nie ma wirusa ani MPPoker exe. w uruchomionych i dalej ten sam problem... :roll:
Wczoraj rano gralem jeszcze turka a po paru godzinach klapa...
Wczoraj rano gralem jeszcze turka a po paru godzinach klapa...
Napisano 04 wrzesień 2007 - 15:56
A moge powiedzieć ci tak, że u mnie odpala się upgrade więc jakas aktualizacja może to dlatego.
Druga sprawa to taka, że w tej sieci jest tak, że jak się zmieni IP z którego aktywowaleś konto to musisz znów aktywowac czyli wybierasz aktywacja konta i podajesz numer konta nickname i hasło .
Pozdrawiam
Druga sprawa to taka, że w tej sieci jest tak, że jak się zmieni IP z którego aktywowaleś konto to musisz znów aktywowac czyli wybierasz aktywacja konta i podajesz numer konta nickname i hasło .
Pozdrawiam
Napisano 04 wrzesień 2007 - 16:35
Dzieki bardzo za pomoc.
Rozmawialem dzisiaj z suportem unibetu okazalo sie, ze to nie u mnie na kompie , tylko u nich na tym sofcie cos sie zablokowalo. Sprawnie usuneli problem i po klopocie.
Pozdrawiam - juz zadowolony uzytkownik :mrgreen:
Rozmawialem dzisiaj z suportem unibetu okazalo sie, ze to nie u mnie na kompie , tylko u nich na tym sofcie cos sie zablokowalo. Sprawnie usuneli problem i po klopocie.
Pozdrawiam - juz zadowolony uzytkownik :mrgreen:
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1