Dzialaja pod adresem : http://www.moneyboolkers.com/
Strona jest idealnie spreparowana .Podejrzewam ze jak ktos wpisze swoje dane i haslo na tej stronie to za kazdym razem mu wyskoczy ze dane niepoprawne a w tym czasie ktos opendzluje wasze konto do zera.Czego to ludzie nie wymysla dla pieniedzy.Pozdro
Strona 1 z 1
UWAGA OSZUSCI MONEYBOOKER
#6
Napisano 23 sierpień 2007 - 21:02
hehee a ja myslalem ze to ta ich podstawowa strona az sie przestraszylem :shock:
Maxwell
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Moneybookers wprowadza kartę debetową !!!
|
Neteller/MoneyBookers/Click2Pay/Banki i inne | PawelPL |
|
|
|
VIP Moneybookers
|
Neteller/MoneyBookers/Click2Pay/Banki i inne | PawelPL |
|
|
|
Uwaga na takie oszustwa!!!!!!!
|
Forum | PawelPL |
|
|
|
Wymienie środki z NETELLER na MONEYBOOKERS | Kupię - Sprzedam - Pożyczę | Armin |
|
|
|
Konto w Moneybookers
|
Neteller/MoneyBookers/Click2Pay/Banki i inne | trojkat |
|



Logowanie »
Rejestracja
Pomoc














