Dzialaja pod adresem : http://www.moneyboolkers.com/
Strona jest idealnie spreparowana .Podejrzewam ze jak ktos wpisze swoje dane i haslo na tej stronie to za kazdym razem mu wyskoczy ze dane niepoprawne a w tym czasie ktos opendzluje wasze konto do zera.Czego to ludzie nie wymysla dla pieniedzy.Pozdro
Strona 1 z 1
UWAGA OSZUSCI MONEYBOOKER
#6
Napisano 23 sierpień 2007 - 21:02
hehee a ja myslalem ze to ta ich podstawowa strona az sie przestraszylem :shock:
Maxwell
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Zmiany w [url='https://www.moneybookers.com/app/?rid=1723798'][b][color="#D2691E"]Moneybookers[/color][/b][/url]
|
Neteller/MoneyBookers/Click2Pay/Banki i inne | PawelPL |
|
|
|
Serwis Moneybookers wyróżniony podczas imprezy Media Momentum Awards
|
Neteller/MoneyBookers/Click2Pay/Banki i inne | PawelPL |
|
|
|
POKER STARS OSZUSCI,NIE GRAJCIE TAM TO NIEMA NIC WSPOLNEGO Z POKEREM |
Texas Hold Poker | lks604 |
|
|
|
Zamienie 30$ na party poker za 80zł na moneybookers
|
Kupię - Sprzedam - Pożyczę | Czeslaw |
|
|
|
RedBet - Prblem z depozytem przez MoneyBookers
|
Entraction | Magic1986 |
|



Logowanie »
Rejestracja
Pomoc














